Випускний бал 2016

28 травня в Білгород-Дністровському районному ліцеї відбувся випускний бал «Життя — театр. Грай гідно!».

З ліцеєм прощались 27 випускників 2016 року.

Вже колишні учні успішно здали випускні екзамени та здобули повну загальну середню освіту. Цього вечора вони отримали атестати з рук директора рідного навчального закладу Браткевич Тетяни Леонідівни та начальника відділу освіти і  науки Білгород-Дністровської районної адміністрації Самосудової -Грозової Ольги Борисівни.

Не обійшлось цього року і без медалістів. За успіхи в навчанні золотою медаллю були нагороджені Герастовська Ганна та Лавріненко Яна, срібною — Барма Інга, Мандриченко Анна. 

Для випускників була організована велика концертна програма. Щирими словами провели в доросле життя своїх дітей та вихованців батьки та вчителі.

Відвідав випускний бал начальник відділу загальної середньої та позашкільної освіти Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації Олексій Іванович Прокопенко, який відзначив, що свято було гарне і приємне, діти були щасливі і схвильовані. У своїй промові наголосив, що педагогічний колектив випустив у світ гідних, майбутніх українців. Всім випускникам побажав здійснення мрій, педагогам натхнення. Висловив вдячність педагогам і батькам, які вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання, за силу їх думок та тепло душі — творити майбутнє нашої країни.

Випускний бал закінчився гучними оплесками вдячних батьків та гостей нашого свята.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.