День знань. Подих історії

День знань. Подих історії

Перше вересня. Учні навчальних закладів вишикувалися на святкову лінійку. Повисли в повітрі слова щирих побажань і настанов на новий навчальний рік. Відлунали мелодії першого дзвоника і учні сіли за  парти на перший урок 2016 року, присвячений відзначенню 25-ї річниці незалежності України.

Педагогічний колектив Білгород-Дністровського районного ліцею відповідально поставився до підготовки першого уроку «Від проголошення Незалежності до нової України». Адже за 45 хвилин потрібно пережити весь шлях, який пройшла наша держава. За 45 хвилин потрібно торкнутися кожного дитячого серця, пробудити любов до рідної Батьківщини, свого народу і слова.

Під час уроку ліцеїсти плели браслети дружби і робили «скриньку» добра і зла, згадували  видатних українців, які прославляли нашу державу за роки незалежності. Все перелічити важко, але сяючі очі дітей є яскравим доказом плідної і творчої праці вчителів Білгород-Дністровського районного ліцею.

Підсумком свята була екскурсія до аккерманської фортеці за новим  маршрутом «Коридори історії». По-новому зазвучала історія античної Тіри та середньовічної фортеці. В подарунок кожен клас ліцею отримав путівник по історичній пам’ятці нашого міста від історика Андрія Красножона.

Не намагайся любити весь світ, люби людину поряд з собою. Адже велике починається з малого.

 Щастя Вам і добра, мудрого серця і терпіння!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.