Екскурсія

Розчудесні місця різнобарвного Поділля відвідали учні Білгород-Дністровського районного ліцею. Мальовничі місця були цікавими. Екскурсійний тур «Печерами Тернопілля», пішохідна прогулянка, екскурсія Буковинськими карпатами.  

Про подорож словами учнів, Ткаченко Дар’я

«Це тривало 5 днів ….
Ми всі втомилися. Ми вмираємо ….
Ви навіть не уявляєте як це ВЕСЕЛО. Ми провели ці два дні не дарма. Розповім секрет, ми навіть трішки потовстіли. Тільки нікому.
Я не очікувала від цієї подорожі чогось незвичайного. Ми бачили дуже багато річок. Ми піднімалися в гори. Фоткались з козочкамі. Я в захваті від такої гостинної господині будинку. Там були дуже милі маленькі кошенята. А ще величезний 8-ми тонний КІТ.
Карпати — це те місце, де люди зовсім інші. Вони виховані і не шукають в кожному слові підступ. Навіть якщо ти заблукав, зайшовши в будь-який будинок і попросивши про допомогу вони не відмовлять — погодують і покладуть в ліжечко. Саме тут поважають природу і піклуються. Люди стараються, і це їм не в тягар. Єдиний мінус — дуже довго їхали. Ми розважалися як могли: грали в різні ігри, співали пісні. Так само, нас завжди годували дуже смачно. Борщик, вареники на пару, биток і пюре, млинці, узвар і тд. Якщо перераховувати, то це на довго.

Ми були в 2-ух печерах: Вертеба і Крісталліческач.
А тепер питання!

Ви коли небудь проходили за пів дня 18 км?
Чому ти не можеш теж дивитися за природою? Хіба це важко?

Якщо є шанс куди-небудь поїхати, не втрачай його. Адже шанс не завжди може буде.»

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.