Захисники України

Виховуючи патріотів, ми піклуємося про майбутнє  України. Відстоюючи ідеали демократії, ми вчимо наших дітей бути вільними. Організовуючи змістовне дозвілля, ми оберігаємо їх від негативних впливів. Все це допомагає нам сформувати цілісну особистість з чіткими поглядами, активною життєвою позицією, бажанням позитивно мислити і досягати своєї мети. Саме такі люди потрібні молодій державі, щоб розвиватися, відстоювати своє право на благополуччя та стабільність

З метою виховання учнівської молоді в дусі військових традицій українського народу, формування патріотично зрілої особистості, з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духув школі були проведені виховні заходи з нагоди відзначення Дня захисника України.

Класними керівниками та дівчатами 8-11 класів для хлопців свого класу були проведені спортивні естафети «Ми- юні захисники України» (10-ті класи), виховні години «Мужність і відвага крізь покоління»(11-ті класи), підготовлене свято в стилі мілітарі, під гаслом “Український воїн – приклад для наслідування”(9-Б клас).

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.