Семінар педагогів-організаторів «Вектори успіху»

09 листопада 2017р. в Білгород-Дністровському ліцеї відбувся семінар педагогів-організаторів та лідерів районного самоврядування, на тему: «Вектори успіху». Основною метою даних зборів було познайомити учасників семінару з виховною системою роботи учнівського самоврядування ліцею з питань розвитку життєтворчості особистості, обговорити та відпрацювати дії усіх учасників навчально-виховного процесу щодо виконання нормативної бази з питань виховної роботи у контексті виховної системи роботи ліцею; надати зразок створення цілісної моделі Учнівського самоврядування на основі виховної системи громадянських та загальнолюдських цінностей як орієнтовної для проектування моделі загальноосвітнього навчального закладу; підвищити рівень знань із питань методичної роботи педагога-організатора з виховної роботи.

Семінар пройшов насичено за планом та різноманітними формами: педагогом-організатором, Ковальчук А. П. та ЗДНВР, ТОрган С. П. було презентовано роботу учнівського самоврядування; практичним психологом, Гнатович Г. В. — міні — тренінг «Як правильно виявити лідера в колективі!!!», презедентом учнівського самоврядування, Палмановою Марією був проведений майстер- клас «Хто ти, янгол-охоронець?» та флеш-меседж «Реалізація задумів учнівського самоврядування». Також одним із голів центру самоврядування організований конкурс каліграм «Лідерство в сучасному світі».
Семінар пройшов дуже змістовно, насичено і цікаво. Кожен лідер зміг відчути відповідальніть, проявити ініціативу та проявити свої лідерські якості. Адже лідерство — це вміння ефективно спілкуватися й організовувати людей.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.