Вітаємо з перемогою! Команду учнів Білгород-Дністровського районного ліцею

Вітаємо з перемогою!

Команду учнів Білгород-Дністровського районного ліцею, яка виборола ІІІ місце у

VІ Всеукраїнському історичному турнірі на Оболоні

Щороку  учні ліцею приймають участь у історичному турнірі.  Захищали честь ліцею четверо гарних, чудових дівчаток, які поділились своїми враженнями про захід.  

Учениця 10-А класу Шевчеко Марина: «Участь у турнірі дала нам величезний досвід. Досвід у підготовці, виступі, спілкуванні і суперництві. Ми навчилися співпрацювати в команді у екстрених ситуаціях та тримати себе впевнено, не дивлячись ні на що. Хоча так і не планувалось, але ми приїхали суто дівочою командою, чим здивували та ввели в оману інших учасників. Але найголовніше — ми показали всім, чого ми варті та здобули бажання взяти участь у турнірі ще раз.»

Новикова Валентина учениця 11-А класу: «Участь в цьому турнірі — це було як випробування!  Дало нам змогу показати себе, свої знання та силу ліцею «Пріоритет»! Ми були на висоті і не здалися! Перш за все здобули перемогу над самими собою і показали  всім, що ми найкращі. Здобули колосальний досвід!»

Учениця 10-А класу Сокулцан Лоредана: «Турнір дав нам нові почуття та емоції : спочатку  довга, напружена підготовка, під час якої ми відкрили для себе багато нового, пізнали одне одного краще; а потім сам виступ допоміг відкрити  нову частку себе, подолати страх та відчути гордість за нас, учасників турніру, за наших наставників, які готували нас, підтримували та вірили в нас. Ми отримали безцінний досвід.»

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.