«ЗАГАДКОВА ПЕРЛИНА» СВЯТО 8-го БЕРЕЗНЯ

В Білгород-Дністровському районному ліцеї «Пріоритет» відбулося величніше дійство — «Загадкова перлина» свято 8-ого березня. В затишній залі зібралася уся ліцейська родина. Передати ту атмосферу тепла і доброзичливості неможливо ані світлинами, ані словами. Треба було лише бачити, відчувати ту енергетику, якою був наповнений зал та дихати тим повітрям.

А скільки теплих слів прозвучало! Всіх присутніх привітала директор ліцею — Тетяна Леонідівна Браткевич. Урочисто, офіційно і так тепло, по-домашньому. З вітальним словом звернулася голова Білгород-Дністровської районної державної адміністрації Ганна Анатоліївна Яцишина. До щирих побажань приєдналась завідувачка районним методичним кабінетом відділу освіти, науки, молоді та спорту Білгород-Дністровської РДА Людмила Леонтіївна Скорик. Також гарні слова прозвучали з вуст директора економіко-правового коледжу Ганни Степанівни Бойко. І від цих слів в залі стало тепліше і сонячніше, а на обличчях були помітні щирі усмішки.

Наші артисти переборовши хвилювання, дарували гарний настрій, свої серця. Адже вони бачили зі сцени щирі очі глядачів, чули слова підтримки, добрий сміх і бурхливі оплески.

   Здоров’я, злагоди, взаєморозуміння!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.