Разом до ПЕРЕМОГИ!


Шановні захисники і захисниці України, прийміть щирі привітання від колективу і ліцеїстів Білгород-Дністровського ліцею «Пріоритет».

Вітаємо Вас із Днем захисника і захисниці України! Це справжнє свято самовідданості, свято благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники та захисниці України. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.

З нагоди свята вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника України! Шлемо сердечні вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям і військовослужбовицям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів та зичимо міцного здоров’я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам.

Пропонуємо Вам доєднатися до нашого Проєкту «Подаруй тепло воїну» . Ми дуже хочемо допомогти нашим військовим зігрітися в осінньо-зимовий період , тому в нас з’явилась ідея створити «окопні свічки»
Просимо вас , ліцеїсти , батьки , колеги і всі допомогти нам зібрати матеріали які знадобляться нам при створення окопних свічок.
А саме це :

  • Чисті бляшанки з-під консервів заввишки по зовнішній стороні від 5-10 см.
  • Тришаровий картон
  • Та парафін , віск або недопалки з будь яких свічок.
    Також Ви можете зв’язати теплі шкарпетки або по можливості придбати їх і ми обов’язково передамо їх нашим захисникам.

Матеріали ви можете приносити в ліцей «Пріоритет» та залишити їх черговим адміністраторам ліцею на першому поверсі в 100 кабінеті або в 114.
Збір матеріалу триває з 14.11.2022р. — 20.11.2022р. Будемо дуже вдячні всім, хто долучиться до нашого проєкту. Разом До Перемоги. Все буде Україна💙💛


У кожного з нас свій фронт💙💛 Вчителі Білгород-Дністровського ліцею «Пріоритет» наближають Перемогу 🇺🇦

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА💙💛


Ми продовжуємо об’єднуватися і наближати нашу Перемогу!🇺🇦


Перших 100 окопних свічок вирушили за призначенням. Тепло сердець ліцеїстів , вчителів та батьків зігріють наших Захисників.


Всесвітній день волонтера


Ліцеїсти і вчителі Білгород-Дністровського ліцею «Пріоритет» вітають всіх доблесних і хоробрих чоловіків і жінок, які потужною стіною захищають свою рідну Україну від окупанта! Неможливо висловити словами нашу безмежну вдячність. Нехай Господь береже кожного українського воїна. Україна пишається своїм військом. Слава Збройним Силам України! Слава Україні!💙💛


У кожного свій фронт!

180 окопних свічок було передано на передову воїнам ЗСУ. Проєкт «Подаруй тепло воїну» в дії завдяки тісній співпраці ліцеїстів, батьків та педагогів ліцею «Пріоритет».

Хлопці вдячні ліцейській спільноті за подарунки і підтримку🇺🇦

Разом до Перемоги💙💛

Далі буде 😉

https://www.facebook.com/groups/1864826050457555/permalink/3312069495733196/


Багато століть тому з’явилась чудова і тепла традиція: довгої темної грудневої ночі дивувати дарунками. А коли діточки підростають, то батьки відкривають їм таємницю дивовижних даруночків і запрошують їх також стати помічниками Миколая. Опікуватися меншими чи вже літніми людьми, а також тими, хто не має змоги сам дарувати собі маленькі радощі. Святий Миколай вважається покровителем дітей, покровителем тих, хто знаходиться у скруті, мандрівників, студентів і воїнів. Цими передсвятковими днями наша ліцейська родина та команда Rotary Club Pyvden’ New Level об’єдналися проєктом «Помічники Святого Миколая». З великим задоволенням і бажанням учні ліцею «Пріоритет» разом з своїми батьками та вчителями перетворили свої домівки в Майстерні святого Миколая, зробивши із звичайних картонних коробок Чарівні скриньки усмішок! Продемонстрували свої кулінарні та дизайнерські здібності! Показали справжній Майстер-клас! Ця чудова подія, створення Скриньок усмішок з дитинства, наповнених смаколиками, родинним теплом, спогадами, очікуванням свята та дарування їх нашим мужнім Захисникам – головна мета проєкту! Якою б не була дорослою людина, вона завжди потребує дива. Завдяки героїзму наших воїнів, патріотів, ми маємо можливість жити та знати, що ми — під захистом! Нелегко вірити в казку у тих умовах, бо там дотикаються з дуже дорослими, важкими, матеріальними проблемами і духовним становищем.

Вітаємо всіх з приближенням свята Дня Святого Миколая! Бажаємо кожному українцю, щоб Святий Миколай приніс тільки добрі дарунки, щоб він приніс злагоду , щастя і мир в кожний дім!

Разом до Перемоги!🇺🇦



«Привіт» з передової

https://www.facebook.com/100005564652080/videos/1121144851880712/


120 окопних свічок, поїхали зігрівати наших Захисників. Разом до Перемоги!🇺🇦


85 окопних свічок поїхали зігрівати наших Захисників.

Дякуємо за великий внесок і допомогу сім’ям ліцеїстів : Писарогло Дениса, Окунєвої Катерини, Мартинова Євгена, Кабакова Нікіти і Махновського Давида.

Разом до Перемоги!🇺🇦


Сьогодні отримали слова Вдячності від наших Захисників.

Разом ми потужна сила!🇺🇦

Хочемо ще раз подякувати сім’ям ліцеїстів і викладачів, які допомагають нам наближати Перемогу!

Дякуємо сім’ям: Писарогло Дениса, Окунєвої Катерини, Мартинова Євгена, Кабакова Нікіти, Махновського Давида, Словак Ольги Василівни, Равло Ганни Василівни, Браткевич Тетяни Леонідівни, Мєлєнтєвої Лілії Олександрівни, Запорожан Тетяні Іванівни.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!🇺🇦